Oplev fremtiden!

Robotter,
automatisering
og droner

11.-13. marts 2026 i Odense Congress Center

Robot til gartnerier
Oplev
Praktisk info
Udstiller­liste
Program

Nyheder

Bring din virksomhed ind i fremtiden

Vil du se den nyeste teknologi? Og vil du vide, hvad robotter og droner kan gøre for bundlinjen, sikkerheden og arbejdsmiljøet i dit arbejde?

R-24 er eventet, der viser dig den mest banebrydende teknologi, det nyeste nye i robotindustrien og samler robotinteresserede fra hele Europa.

Gå på opdagelse blandt et væld af spændende udstillere

Udstillerne arbejder inden for disse fem primære brancher: 

Få hjælp med din implementering

Implementering, implementering, implementering. R-24 viser dig det nyeste nye og hjælper med konkret implementering i både store og små virksomheder: her møder du andre fra din branche, der allerede selv har opnået store gevinster gennem robotter og droner – og du lærer, hvordan du gør det samme.

Vores massive fokus på implementering sikrer, at du kan komme nemt og hurtigt i gang med at bruge nutidens mest optimale løsninger inden for netop dit felt. Det sikrer dig en stor konkurrencefordel i et globalt og konkurrencepræget marked.

En verden af robotter, automation og droner

Få en helt unik indsigt i en verden fyldt med robotter, automatisering og droner.

På R-24 møder du hele robotmiljøet og finder inspiration til, hvordan du optimerer din virksomhed og gør den klar til fremtiden ved at højne effektiviteten, reducere omkostninger og udvikle din arbejdsproces.

Det er gratis at besøge R-24 – tilmelding åbner i januar 2024.

Vi ses i Odense Congress Center fra den 13.-15. marts 2024.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så skriv til os på LinkedIn eller Facebook, send os en mail eller fang os på telefonen, hvis du har spørgsmål.

Se listen med kontaktpersoner på vores kontaktside og find lige den af os, der skal hjælpe dig.