Automatisér landbrug eller gartneri – og få mere fra hånden, lettere, billigere og sikrere

Producér bæredygtige afgrøder af høj kvalitet på en bæredygtig måde. Reducér dit medarbejderbehov og tilbyd de rigtige medarbejdere et sundt arbejdsmiljø.

Sælg til konkurrencedygtige priser trods stigende udgifter på næsten alle budgetposter.

Se konkrete løsninger til din virksomhed

Det er i sandhed udfordrende at drive landbrug og gartneri i dag.

Heldigvis adresserer udviklingen inden for robotteknologier, automation og droner til landbruget flere af disse udfordringer, med et stort udvalg af konkrete løsninger, skræddersyet til netop din virksomhed.

På Danmarks første rendyrkede robotmesse kan du blive introduceret til alle teknologierne – både ”tried-and-tested” samt kommende udstyr og teknik.

Besøg R-24 – lær hvordan robotter kan hjælpe

Gør hårdt fysisk arbejde lettere – og reducer behovet for hænder

Landbrug og gartneridrift er hårdt arbejde. Med robotter, droner og automatisering kan du nedsætte behovet for manuel håndtering og samtidig reducere risikoen for nedslidning hos medarbejderne.

Klimavenlig robot til manuelle opgaver

Gør produktionen grønnere med robotter

Find formlen til rentabel, økologisk produktion ved at automatisere manuelle opgaver med teknologier drevet af klimavenlig energi som solceller mv.

Bliv et attraktivt karrierevalg for den unge generation

Et meningsfyldt arbejde, hvor man gør en positiv forskel og samtidig passer godt på sin krop er i høj kurs hos både faste medarbejdere og sæsonarbejdere.

Programmering af robotter

Optimer lugning i økologisk produktion

En robot kan f.eks. reducere lugearbejdet på en sukkerroemark fra 300 til 20 arbejdstimer pr. hektar. Dermed kan robotteknologi imødegå den voksende efterspørgsel på økologiske produkter.

Forebyg traktose med lette robotter

Tungt maskineri presser jorden sammen og forhindrer planterødderne i at trænge ned i jorden, hvilket kan give dårligere udbytte, hvorimod robotter er langt mere skånsomme for jorden.

Styrk konkurrenceevnen med automation af håndtering

Moderne samarbejdende robotteknologier er udstyret med sanser, der gør det i stand til også at arbejde med f.eks. pakning af sarte plantere som krydderurter.

Cases

Lær af andre i landbrugs- og gartnerisektoren, som har optimeret og automatiseret arbejdsopgaver

Pakning af krydderurter

Det kræver stor finesse at dyrke og levere smagfulde, friske krydderurter, og det kræver intelligent automation at sikre, at produktionen også er effektiv, konkurrencedygtig og arbejdsmiljøvenlig.

Derfor har Danmarks største producent af krydderurter og miniplanter, Rosborg Food Holding, valgt at investere i fintfølende, fleksible robotgribere til at håndtere sine økologiske planter.

Robot til gartnerier
Optimer den økologiske produktion med robotter til lugning og sågning

Lugning og såning

Verdens første, grønnere robot, der både kan så, luge og radrense, er blevet en del af maskinparken og arbejdsstyrken hos den økologiske landmand Eberhard Weisskopf.

Han er en af pionererne i den europæiske landbrugssektor, der med robotteknologi gør det til en sundere og grønnere forretning at dyrke økologiske afgrøder.