Velkommen til R-24

Oplev R-24 – roboteventet, der viser dig den mest banebrydende teknologi og samler robotinteresserede fra hele Europa.

Gå på opdagelse blandt det nyeste nye i robotindustrien og se spændende teknologier og løsninger, der kan forbedre og optimere din virksomheds fremtid.

Mød hele robotmiljøet og find inspiration til, hvordan du højner din effektivitet, reducerer omkostninger og udvikler din arbejdsproces.

Hvorfor skal du opleve R-24?

Vil du opleve de nyeste tendenser inden for robotindustrien? Så R-24 er messen, du bør besøge. Her stiller du din nysgerrighed omkring brugen af robotter og droner i dit arbejde og bliver introduceret til mange forskellige løsninger – også nogle, der bruges specifikt i din branche.

Messen henvender sig især til dig, der arbejder inden for produktion, energi, byggeri, landbrug og sundhed – din implementering starter på R-24. Disse teknologier og løsninger kan sikre din virksomhed en stor konkurrencefordel i et globalt marked.

Vores udstillere leverer løsninger til hele verden, og på robotmessen får du en helt unik mulighed for at udforske nogle af de bedste eksempler inden for implementering.

Stil din nysgerrighed og udnyt denne enestående indsigt i en verden af robotteknologi, automatisering og droner. Oplev hvordan disse teknologier kan forandre dit arbejdsliv – allerede i dag!

Besøg R-24 fra den 13.-15. marts 2024 på Odense Congress Center.

 

 
 

Åbningstider

Onsdag den 13. marts       
kl. 09.00 – 16.00

Torsdag den 14. marts
kl. 09.00 – 16.00

Fredag den 15. marts
kl. 09.00 – 16.00