Fem gode grunde til at udstille på R-24

Hvorfor skal din virksomhed udstille på R-24, når den store internationale robotmesse åbner dørene fra den 13.-15. marts i Odense Congress Center? Vi giver dig fem gode grunde til at blive udstiller på R-24, hvor du kan opleve en verden af robotteknologi, automatisering og droner.

1: Mød nye kunder og samarbejdspartnere i vores matchmaking-område

Du får unik mulighed for at møde og pleje forbindelser til potentielle kunder og samarbejdspartnere i messens eksklusive matchmaking-område. Det er stedet, hvor du kan booke et møde med nysgerrige kunder. Det er også her, du kan møde nye forretningspartnere og starte en interessant dialog med specialister inden for dit felt. Nyd derfor fordelene ved et mere privat og kreativt mødelokale lige ved siden af messehallerne.

 

2: Udvid dit internationale netværk

Ved at blive udstiller på R-24, vil du opleve alle de fordele, som internationaliseringen af eventet bringer med sig. R-24 stræber efter at blive Europas bedste udstillingsvindue, når det kommer til robotteknologi. Vi arbejder derfor tæt sammen med flere udenlandske partnere om at stable den absolut bedste messeoplevelse på benene med internationale gæster og udstillere fra det store udland. R-24 er derfor en oplagt platform, hvis du overvejer at ekspandere og vækste på nye markeder – eller bare vil udvide dit internationale netværk i branchen.

 

3: Bliv inspireret og oplev morgendagens løsninger

Som udstiller på R-24 har du mulighed for lade dig inspirere af de nyeste produkter, tendenser og løsninger inden for messens mange temaer. Temaerne tæller produktion, byggeri, energi, sundhed samt landbrug og gartneri, og inden for hvert tema kommer der både lokale og internationale udstillere, som vil fremvise nogle af de nyeste løsninger og brugerapplikationer på markedet.

 

4: Dyk ned i vores spændende konferenceprogram

På R-24 kan du se frem til et vidtfavnende konferenceprogram, der vil gå i dybden med en række af de mest aktuelle tendenser i robot- og automationsbranchen per dags dato. Uanset om det handler om kunstig intelligens, cybersecurity eller samarbejdet mellem maskiner og mennesker, kan du være sikker på at finde både indsigtsfulde og interessante oplæg begge dage.

 

5: Brug dagene på både fagligt og socialt samvær med dine kollegaer, samarbejdspartnere og konkurrenter

R-24 giver god anledning til at dyrke fællesskabet på tværs af brancher og industrier, hvor der både bliver plads til faglige og mere uformelle indslag. Alle partnere, udstillere og andre interessenter er blandt andet inviteret til at deltage i en netværksmiddag, der afholdes torsdag den 14. marts under R-24. Netværksmiddagen på R-22 var en stor succes, og vi ser frem til at byde endnu flere mennesker velkommen til middagen i 2024!

 

Book din stand til R-24 nu.