Mød vores to ambassadører

Inden for robotmiljøet er der store forventninger til R-24, hvilket også gælder for to af robotteknologiens store pionerer, der har valgt at støtte eventet som officielle ambassadører. R-24 kan således byde velkommen til Esben Østergaard, Co-Founder af Universal Robots og CEO for REInvest Robotics, samt Thomas Visti Jensen, der udover at være tidligere CEO for Mobile Industrial Robots (MiR) også er investor og bestyrelsesformand i Visti Unlimited.

Begge herrer er velkendte i robotmiljøet på grund af deres store medvirken til at nytænke markedet med Universal Robots (UR) og Mobile Industrial Robots (MiR).

Jeg er en af R-24’s ambassadører, fordi jeg virkelig mener, at der er behov for denne type robotmesse her, og det er jeg villig til at støtte med mit navn. Som følge af Universal Robots og MiR’s succes har der været en tilstrømning af robotvirksomheder og robot-startups, og der er så meget aktivitet her, så for mig er Odense helt åbenlyst det rette sted at afholde en robotmesse.
– Esben Østergaard
Jeg er ambassadør for R-24, fordi robotter generelt betyder meget for mig. Jeg elsker robotter, jeg bor i Odense, og jeg har været en stor del af hele robotmiljøet her også, så som robotevent betyder R-24 meget for mig.
– Thomas Visti Jensen

 

R-24 potentiale til at blive et event i verdensklasse

Se videoen, og hør mere om, hvorfor ambassadørerne bakker op om eventet og forudser, at R-24 har verdensklassepotentiale.