Nedtælling til R-22: Vi ses 23. – 25. marts 2022

31-08-2021

Der er kun 6 måneder til, at Nordens største robotmesse, R-22, løber af stablen på Odense Congress Center. Besøgende kan se frem til en helt unik messe med et særligt fokus på implementering af robotter, automatisering og droner.

Med kun et halvt år tilbage inden afviklingen af R-22, er nedtællingen til det store robotevent for alvor gået i gang på Odense Congress Center.

Gæster og udstillere skulle allerede have strømmet til premieren af den nordiske robotmesse i begyndelsen af 2021, men et stigende smittetal og skiftende restriktioner gjorde det vanskeligt at gennemføre messen som planlagt.

– Eventet blev flyttet fra marts 2021 til marts 2022 pga. COVID-19. Nu er vi endelig nået dertil, hvor vi kan skue messen ude i horisonten, og vi kan derfor slet ikke vente med at slå dørene op for de besøgende. Vi forventer, at messen bliver den nordiske robotbranches helt store samlingspunkt, siger Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager på R-22.

En vision om tilgængelighed
Robotmessen R-22 bliver Nordens største samlingspunkt for en branche i rivende udvikling. Messen skal blandt andet være med til at fastslå Danmarks stærke position inden for robotteknologi. Samtidig er der en vision om at gøre robotter, automatisering og droner mere tilgængelige for de mange forskellige brancher, der stadig i større grad tager robotterne i brug.

– Noget af det helt unikke er, at R-22 har et særligt fokus på implementering af robotter, automatisering og droner. Det handler om at vise end-users, hvordan de kan bruge teknologien i deres hverdag, blandt andet ved at lade dem se og møde cases fra virkeligheden med virksomheder, der allerede har taget teknologien i brug, fortæller Katarina Fruerlund Deylami.

Besøgende får en enestående mulighed for at opleve nutidig og fremtidig teknologi med potentialet til en gennemgribende optimering af en virksomhed. Messen henvender sig til en bred vifte af brancher som byggeri, energi, gartneri, landbrug, produktion og sundhed.

 

R-22 bliver et 3-dages event fra 23. – 25. marts 2021. Robotmessen er sponsoreret af Odense Kommune og har indgået partnerskab med Odense Robotics – national klynge for robotter, automatisering og droner, Odense Investor Summit, Odense Seed & Venture, Syddansk Universitet, Tech Nordic Advocates, DI-Digital, Videnscenter for Automation og Robotteknologi, NFEA og The Robotics Society in Finland.