Lavere omkostninger, hurtigere fremstilling og grønnere produktion med automatisering

Danmark har været pioner inden for udvikling af kommerciel vindenergi siden den spæde start i 1970’erne, hvor vindindustrien blev født. I en industri med hård global konkurrence på energipriser, gælder det nu om også at være frontløbere inden for automatisering.

På R-24 kan du opleve de nyeste teknologier og blive klogere på mulighederne for at optimere arbejdsopgaver i hele energi-værdikæden, fra energiproduktion og energiinfrastruktur til energilagring og energieffektivitet.

Oplev også, hvad droner og robotter kan gøre for jeres virksomhed i service- og vedligeholdelsessektoren.

Tilmelding til R-24 åbner i januar 2024!

Besøg R-24 og lær hvordan robotter kan hjælpe jer med at:

 • Producere mere omkostningseffektivt
  Imødegå de stigende energipriser via en optimering og automatisering af alle flaskehalse og fordyrende led i din virksomheds værdikæde.
 • Optimere cyklustider med robotter og automatisering
  Fjern spildtid og dokumentér kvaliteten, når kostbare komponenter til naceller/vindmøller og andre store komponenter til energiproduktion skal produceres.
 • Gøre grønne investeringer til gevinster
  Grøn energi og ny infrastruktur kalder på optimering af omkostninger til drift, service og vedligehold af havvindmølleparker, solcelleanlæg mv. Indtænk droner, robotter og automatisering allerede i dag.
 • Automatisere kontoret
  Administrative processer rummer ofte et uopdyrket potentiale for optimering via RPA (Robotic Process Automation).
 • Blive kendt som virksomheden med velsmurte processer
  Ineffektivitet er demotiverende. Du kæmper med dine branchefæller om at være energisektorens mest attraktive arbejdsplads.
 • Få robotter til at klare affaldssorteringen
  Moderne robotter kan med øget computerkraft og hyperspektrale kameraer analysere affald på brøkdele af et sekund til gavn for eksempelvis forbrændingsanlæg.
 • Flytte strømme hvor behovet er størst
  Automationsgraden i processerne i international handel med el er særdeles høj. Digitaliseringen og det øgede samarbejde på tværs af Europa betyder, at strømmen lettere kan flyttes til de områder, hvor behovet er størst.

Cases: Lær af andre i energisektoren, som har optimeret og automatiseret arbejdsopgaver

Læs eksempler fra virkeligheden inden for disse områder:

Oplev konferencer på R-24 inden for energi