Automatisér jeres landbrug eller gartneri – og få mere fra hånden, lettere, billigere og sikrere

Producér bæredygtige afgrøder af høj kvalitet på en bæredygtig måde. Reducér dit medarbejderbehov og tilbyd de rigtige medarbejdere et sundt arbejdsmiljø. Sælg til konkurrencedygtige priser trods stigende udgifter på næsten alle budgetposter.

Det er i sandhed udfordrende at drive landbrug og gartneri i dag. Heldigvis adresserer udviklingen inden for robotteknologier, automation og droner til landbruget flere af disse udfordringer, med et stort udvalg af konkrete løsninger, skræddersyet til netop jeres virksomhed.

På Danmarks første rendyrkede robotmesse kan du blive introduceret til alle teknologierne – både ”tried-and-tested” samt kommende udstyr og teknik.

Tilmelding til R-24 åbner i januar 2024!

Besøg R-24 og lær hvordan automatisering kan hjælpe jer med at:

 • Gøre hårdt fysisk arbejde lettere – og reducere behovet for hænder
  Landbrug og gartneridrift er hårdt arbejde. Med robotter, droner og automatisering kan du nedsætte behovet for manuel håndtering og samtidig reducere risikoen for nedslidning hos medarbejderne.
 • Gøre produktionen grønnere med robotter
  Find formlen til rentabel, økologisk produktion ved at automatisere manuelle opgaver med teknologier drevet af klimavenlig energi som solceller mv.
 • Blive et attraktivt karrierevalg for den unge generation
  Et meningsfyldt arbejde, hvor man gør en positiv forskel og samtidig passer godt på sin krop er i høj kurs hos både faste medarbejdere og sæsonarbejdere.
 • Optimere lugning i økologisk produktion
  En robot kan f.eks. reducere lugearbejdet på en sukkerroemark fra 300 til 20 arbejdstimer pr. hektar. Dermed kan robotteknologi imødegå den voksende efterspørgsel på økologiske produkter.
 • Forebygge traktose med lette robotter
  Tungt maskineri presser jorden sammen og forhindrer planterødderne i at trænge ned i jorden, hvilket kan give dårligere udbytte, hvorimod robotter er langt mere skånsomme for jorden.
 • Styrke konkurrenceevnen med automation af håndtering
  Moderne samarbejdende robotteknologier er udstyret med sanser, der gør det i stand til også at arbejde med f.eks. pakning af sarte plantere som krydderurter.

Cases: Lær af andre i landbrugs- og gartnerisektoren, som har optimeret og automatiseret arbejdsopgaver

Læs eksempler fra virkeligheden inden for disse områder:

Oplev konferencer på R-24 inden for landbrug og gartneri