Automatisér byggeriet – og få et sundere og mere effektivt arbejdsmiljø

I mange år er der sket meget lidt forandring i arbejdsmetoder og værktøjer på byggepladsen, men nu er gennembruddet langt om længe på vej. Trenden i robotudviklingen og på arbejdsmarkedet er klar: Vi skal programmere robotter, droner og automationsløsninger til at gøre det, vi ikke selv er bygget til at kunne holde til.

På R-24 kan I opleve de nyeste teknologier før, under og efter byggeriet samt blive klogere på mulighederne for at optimere arbejdet i bygge- og anlægssektoren som helhed.

Det gælder ikke mindst ift. arbejdsmiljøet på byggepladsen: Støv, støj, tunge løft, usunde arbejdsstillinger, skader og ulykker betyder fortsat, at relativt få håndværkere bliver i byggebranchen længere end til 50-årsalderen.

Med robotter, droner og automatisering kan en lang række af de nedslidende manuelle processer i byggeriet lægges over til maskiner, med både stærke økonomiske fordele og mærkbare forbedringer i arbejdsmiljøet til følge.

Hvad enten du er håndværker, bygningskonstruktør, arkitekt, entreprenør eller lignende, kan du på messen få indblik i løsninger, designet til at optimere arbejdet i din branche – til glæde og gavn for både ejere og ansatte.

Tilmelding til R-24 åbner i januar 2024!

Besøg R-24 og lær hvordan robotter kan hjælpe jer med at:

 • Effektivisere hele byggeprocessen
  Lad robotter gøre det tunge, beskidte og farlige arbejde – hurtigere.
 • Reducere materialespild med hjælp fra teknologien
  Jo mere digitaliseret byggeri og håndværk foregår, jo stærkere bliver overblikket på byggepladsen.
 • Forebygge fejl og øge sikkerheden
  Reducer risikoen for påkørsler og arbejdsskader med værktøjer som 3D maskinstyring og andet, der gør det muligt at arbejde mere selvstændigt.
 • Spare tid og skridt med automatiseret logistik
  Brug terrængående transportrobotter til at sikre, at materialer er på rette tid og sted.
 • Beskytte kolleger mod støv og larm
  Fræs fuger med robot, såvel som andre opgaver, der måske er vanskelige at skaffe mandskab til. Ny teknologi kan forvandle opslidende opgaver til interessante programmeringsopgaver.

Cases: Lær af andre i byggebranchen, som har automatiseret manuelle arbejdsopgaver

Læs eksempler fra virkeligheden inden for disse områder:

Oplev oplæg og konferencer om robotter til byggeriet på R-24